• StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_01_salotto.jpg
    Test
    Prova
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_02_salotto.jpg
    image2
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_03_salotto pranzo.jpg
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_04_pranzo.jpg
    image4
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_05_salotto mansarda.jpg
    image5
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_06_vista salotto.jpg
    image6
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_07_camera padronale.jpg
    image7
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_08_camera panoramica.jpg
    image8
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_09_camera.jpg
    image9
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_10_ingresso.jpg
    image10
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_11_armadi.jpg
    image11

Flat, Istanbul, 2013

  • project team:
    André Benaim, Massimiliano Arnone
  • strip_color1:
    #810301
  • strip_color2:
    #7e5132
  • strip_color3:
    #492a49
  • Titolo esteso:
    Appartamento, Istanbul, 2013, 300 mq

A large apartment overlooking the Bosphorus with breathtaking views.  It has been fully furnished following the clients desires for a house with a 1950s feel, enriched with a touch of Japan. The house is spread over two levels, with a double-height lounge characterized by a large fireplace in local stone. Many of the walls are covered to integrate or hide openings and furnishings, giving a feel of flow and continuity.