• StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_01_salotto.jpg
    Test
    Prova
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_02_salotto.jpg
    image2
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_03_salotto pranzo.jpg
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_04_pranzo.jpg
    image4
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_05_salotto mansarda.jpg
    image5
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_06_vista salotto.jpg
    image6
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_07_camera padronale.jpg
    image7
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_08_camera panoramica.jpg
    image8
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_09_camera.jpg
    image9
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_10_ingresso.jpg
    image10
  • StudioBenaim_appartamento panoramico_Istanbul_2013_ristrutturazione_11_armadi.jpg
    image11

Flat, Istanbul, 2013

  • project team: André Benaim, Massimiliano Arnone
  • strip_color1: #810301
  • strip_color2: #7e5132
  • strip_color3: #492a49
  • Titolo esteso: Appartamento, Istanbul, 2013, 300 mq

A large apartment overlooking the Bosphorus, with a breathtaking view, was completely furnished and restyled, following the Client’s suggestions of a home with a 1950s atmosphere and a touch of Japan. It is a two-storey building, with a double-height living room, characterized by a large chimney made from local stone. Most of the walls are coated so as to integrate or hide openings and furniture, creating an image of continuity.