• studio_benaim_abitazione_villa_progetto_di_interni_arredi_maremma_01.jpg
    Title
    Description
    You can use HTML as you can see!
  • studio_benaim_abitazione_villa_progetto_di_interni_arredi_maremma_02.jpg
    Title
    Description
    You can use HTML as you can see!
  • studio_benaim_abitazione_villa_progetto_di_interni_arredi_maremma_03.jpg
    Title
    Description
    You can use HTML as you can see!
  • studio_benaim_abitazione_villa_progetto_di_interni_arredi_maremma_03b.jpg
    Title
    Description
    You can use HTML as you can see!
  • studio_benaim_abitazione_villa_progetto_di_interni_arredi_maremma_04b.jpg
    Title
    Description
    You can use HTML as you can see!
  • studio_benaim_abitazione_villa_progetto_di_interni_arredi_maremma_04c.jpg
    Title
    Description
    You can use HTML as you can see!
  • studio_benaim_abitazione_villa_progetto_di_interni_arredi_maremma_04d.jpg
    Title
    Description
    You can use HTML as you can see!
  • studio_benaim_abitazione_villa_progetto_di_interni_arredi_maremma_04e.jpg
    Title
    Description
    You can use HTML as you can see!
  • studio_benaim_abitazione_villa_progetto_di_interni_arredi_maremma_04f.jpg
    Title
    Description
    You can use HTML as you can see!
  • studio_benaim_abitazione_villa_progetto_di_interni_arredi_maremma_04g.jpg
    Title
    Description
    You can use HTML as you can see!
  • studio_benaim_abitazione_villa_progetto_di_interni_arredi_maremma_06.jpg
    Title
    Description
    You can use HTML as you can see!
  • studio_benaim_abitazione_villa_progetto_di_interni_arredi_maremma_07.jpg
    Title
    Description
    You can use HTML as you can see!

Villa, Maremma, 2017

  • project team: AndrĂ© Benaim, Fabio Azzato
  • strip_color1: #907d6e
  • strip_color2: #e0d1b4
  • strip_color3: #641109
  • Titolo esteso: Villa, Maremma (GR), 2017, 300 mq

A hill just above the foliage of the cork trees, with a view of Montepescali, has become the place to build an apparently small one-story house, built with excavated stones of many colors. The stone of the walls contrasts with the orange of the fixtures and with the procession of fixed but adjustable metal shutters. This small one-story building, on a complete visit, reveals itself as a two-story building with an internal courtyard.

Internally is based on a great simplicity in respect of the needs of the property.